Kurum Adı : Hadımköy Örfi Çetinkaya Ortaokulu
WEB Adresi : http://hadimkoyorficetinkayaortaokulu.meb.k12.tr
Adres : Hastane Mah. Güldalı 212 Sok.No 5 Hadımköy Beldesi Arnavutköy / İstanbul

VİZYON
BİZ HADIMKÖY ÖRFİ ÇETİNKAYA ORTAOKULU OGYE EKİBİ OLARAK İSTİYORUZ Kİ; Okulumuzda Öğrenme temel ihtiyaç kabul edilsin. Her veli,öğrencisine öğrenme için her türlü fırsatın verildiğini bilsin. Okulumuzda herkes her gün daha iyiye ulaşmak için çalışsın. Geleceğin yetişkinleri olan öğrencilerimiz, aileleri ve sosyal çevremiz için eğitim ve öğretimlerinde daima kaliteyi yüksek tutan, sürekli değişen ve gelişen bir kurum olabilmektir. Standartları yakalama yolunda demokratik, katılımcı, çağdaş bireyler yetiştirebilmek için okulumuzun olanaklarını okul toplumuna sunan, eğitim-öğretim etkinliklerinin yanında tüm sosyal etkinliklere önem veren, bölgemizde örnek ve lider bir okul olabilmektir

MİSYON
Misyon, kurumun var oluş amacıdır. Misyon: Bu gün ne durumdayız? Ne yapmaktayız? Görevimiz nedir? Neden varız? Gelecek için arzularımız nedir? Sorularının cevabıdır. O HALDE MİSYONUMUZ: BİZ HADIMKÖY ÖRFİ ÇETİNKAYA ORTAOKULU OGYE EKİBİ OLARAK; "Bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili, becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat sağlamak, gelişen ve değişen çağın ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmaktır."

BAŞARILAR
Başarılarımız bu alana sığmadığından sol tarftaki "Başarılarımız" menüsünde bulunmaktadır.

Öğretmen Sayısı : 38
Rehber Öğretmen Sayısı : 1
Öğrenci Sayısı : 727
Öğretim Şekli : Normal Öğretim
Ders Başlama ve Bitiş Saati : 09:00 - 15:30
Derslik Sayısı : 26 Atölye-İşlik Sayısı : 0
Fen Laboratuarı Sayısı : 1 BT(Bilgisayar) Sınıfı Sayısı : 1
Resim Sınıfı Sayısı : 0 Müzik Sınıfı Sayısı : 1
Yabancı Dil : İngilizce İnternet Bağlantısı : ADSL (1 Mbit)
Hazırlık Sınıfı
Misafirhane
Kantin
Revir
Bahçe
Lojman Sayısı : 0
Lojman Bilgisi : Yok
Pansiyon Bilgisi : Yok
Isınma Şekli : Doğalgaz

ULAŞIM BİLGİLERİ
İl ve İlçe Merkezine Uzaklık : İlçe Merkezine Uzaklık; 15 KM, İl Merkezine Uzaklık; 45 KM
Ulaşım : İETT Otobüs, Özel Halk Otobüsü, Minibüs
Servis Bilgisi :
Yerleşim Yeri Bilgisi : Hadımköy, son düzenlemelere kadar İstanbul ilinin Çatalca ilçesine bağlı bir beldeydi. 2008 yılında ilçe yapılacaklar arasında ismi geçmesine rağmen, Gaziosmanpaşa´dan ayrılan Arnavutköy ile birleştirilerek bir ilçe oluşturuldu. 2007 ADNKS´e göre 19´000 nüfus barındıran belde Bahçeşehir´e 10 km, Beylikdüzü´ne 15 km, Büyükçekmece´ye 15 km ve Avcılar´a 25 km uzaklıktadır. Edirne-İstanbul otoyolu (TEM) beldenin yakınından geçmektedir.

Kontenjan Bilgileri :
Taban-Tavan Puan Bilgileri :
Okulun YGS/LYS Başarı Durumu :
LYS'de Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi :

OKULUN SOSYAL VE KÜLTÜREL ETKİNLİKLERİ
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikleri :
Proje Çalışmaları :
Yurtdışı Proje Faaliyetleri :

DİĞER HUSUSLAR
: