Okulumuz Hakkında

Hastane Mah. Güldalı 212 Sok.No 5 Hadımköy Beldesi Arnavutköy / İstanbul
Hadımköy Örfi Çetinkaya Ortaokulu Fotoğrafı

VİZYON

BİZ HADIMKÖY ÖRFİ ÇETİNKAYA ORTAOKULU OGYE EKİBİ OLARAK İSTİYORUZ Kİ; Okulumuzda Öğrenme temel ihtiyaç kabul edilsin. Her veli,öğrencisine öğrenme için her türlü fırsatın verildiğini bilsin. Okulumuzda herkes her gün daha iyiye ulaşmak için çalışsın. Geleceğin yetişkinleri olan öğrencilerimiz, aileleri ve sosyal çevremiz için eğitim ve öğretimlerinde daima kaliteyi yüksek tutan, sürekli değişen ve gelişen bir kurum olabilmektir. Standartları yakalama yolunda demokratik, katılımcı, çağdaş bireyler yetiştirebilmek için okulumuzun olanaklarını okul toplumuna sunan, eğitim-öğretim etkinliklerinin yanında tüm sosyal etkinliklere önem veren, bölgemizde örnek ve lider bir okul olabilmektir

MİSYON

Misyon, kurumun var oluş amacıdır. Misyon: Bu gün ne durumdayız? Ne yapmaktayız? Görevimiz nedir? Neden varız? Gelecek için arzularımız nedir? Sorularının cevabıdır. O HALDE MİSYONUMUZ: BİZ HADIMKÖY ÖRFİ ÇETİNKAYA ORTAOKULU OGYE EKİBİ OLARAK; "Bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili, becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat sağlamak, gelişen ve değişen çağın ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmaktır."

BAŞARILAR

Başarılarımız bu alana sığmadığından sol tarftaki "Başarılarımız" menüsünde bulunmaktadır.

Öğretmen

Derslik

Atölye-İşlik

Fen Laboratuarı

BT Sınıfı

ADSL (8 Mbit)

Ek Özellikler

Misafirhane

Öğretim Şekli

Normal Öğretim

Ders Başlama ve Bitiş

Isınma Şekli

Doğalgaz

Lojman Sayısı

Lojman Bilgisi

Yok

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

İlçe Merkezine Uzaklık; 15 KM, İl Merkezine Uzaklık; 45 KM

Yerleşim Yeri Bilgisi

Hadımköy, son düzenlemelere kadar İstanbul ilinin Çatalca ilçesine bağlı bir beldeydi. 2008 yılında ilçe yapılacaklar arasında ismi geçmesine rağmen, Gaziosmanpaşa´dan ayrılan Arnavutköy ile birleştirilerek bir ilçe oluşturuldu. 2007 ADNKS´e göre 19´000 nüfus barındıran belde Bahçeşehir´e 10 km, Beylikdüzü´ne 15 km, Büyükçekmece´ye 15 km ve Avcılar´a 25 km uzaklıktadır. Edirne-İstanbul otoyolu (TEM) beldenin yakınından geçmektedir.